Verder winkelen

Ruim 25 jaar meesters in machinebouw

Bij Geertech zijn we ruim 25 jaar specialist in machinebouw voor de agrarische sector, bouw en infra. In deze periode bouwden we honderden machines voor een groep diverse opdrachtgevers. Waar wij in uitblinken? Complexe vragen omzetten in innovatieve machines van betrouwbare kwaliteit!

Heft in eigen hand

Toen vader van de Geer in 1994 op zoek was naar een manier om zijn land sneller en efficiënter te bemesten, bleef zoon Jan niet staan toekijken. Hij nam het heft in eigen hand en bouwde zelfstandig een inventieve mestinjecteur. Dat bleef niet onopgemerkt in de buurt en het duurde niet lang voordat de buurman met dezelfde vraag kwam, gevolgd door de rest van de omgeving. De opdrachten bleven binnenkomen en Jan startte al gauw zijn eigen bedrijf.

Klanten vooruithelpen

Zo is Geertech ruim 25 jaar geleden ontstaan; vanuit een concrete oplossing voor een praktisch probleem. En die drive is na al die tijd nog precies hetzelfde. Inmiddels uitgegroeid tot dé machinespecialist voor de agrarische sector, bouw en infra, met vaste opdrachtgevers in Nederland en het buitenland. Maar nog steeds met dezelfde ambitie: klanten vooruithelpen met het ontwikkelen en bouwen van innovatieve, betrouwbare machines.

Innovatieve oplossingen

Van veelzijdige multistrooiers voor de fruitteelt tot diverse soorten vloeistoftanks voor  boomkwekers. Voor Geertech is geen vraag te ingewikkeld. Sterker nog: hoe complexer de vraag, hoe enthousiaster we worden. Zo gaan we keer op keer tot het uiterste om een bijdrage te leveren aan de verbetering van het productieproces en het eindproduct van onze klanten. Dat was ruim 25 jaar geleden onze ambitie, en dat is het nog steeds.

Meer weten over Geertech? Neem dan contact op

Jan van de Geer

Vroeger
injecteur
Vroeger
Toekomst

VisieVeranderende regels voor bedrijfsvoering, strengere producteisen en oplopende arbeidskosten: de agrarische sector, infra en bouw zijn uitdagende werkvelden waarin de ontwikkelingen elkaar in snel tempo opvolgen. Dit vraagt om een flexibele houding waarin ondernemers op elk moment moeten kunnen omschakelen en vernieuwen.

Weten wat er speelt

Deze uitdagingen zorgen voor een continu veranderend werkproces bij onze klanten. Bij Geertech begrijpen we dat. Daarom onderhouden we nauw contact met het werkveld, zodat we precies weten wat er speelt en hoe we de techniek van onze machines hierop kunnen aanpassen. Onze visie? De vragen van onze klanten omzetten in innovatieve machines van betrouwbare kwaliteit. Machines die bijdragen aan een hogere opbrengst en kwalitatief hoogwaardige producten.

Dít mag u van ons verwachten:

-       Een machine op maat; aangepast aan úw bedrijf

-       Degelijke kwaliteit dankzij jarenlange ervaring

-       Uitstekende service en betrokkenheid

Duurzaamheid

Wij zijn ervan overtuigd dat natuurlijke bodembewerking niet alleen beter is voor het land en voor het klimaat, maar ook beter voor onszelf. Daarom zijn onze machines er speciaal op ingericht om natuurlijke bodembewerking zo efficiënt en makkelijk mogelijk te maken. Zo dragen wij bij aan het behoud van de aarde en de ontwikkeling van gezonde producten.

Kennismaken met ons? Graag! Kom gerust eens bij ons langs, de koffie staat klaar!