Verder winkelen

Fruitteeltmachines

Krachtige machines op maat

Bent u teler of kweker? Dan wilt u ongetwijfeld maar één ding: een eindproduct van de allerbeste kwaliteit. Het liefst geproduceerd op een zo efficiënt mogelijke manier, zodat er onderaan de streep zoveel mogelijk overblijft. Betrouwbare machines van degelijke kwaliteit zijn hierbij onmisbaar. Bij Geertech begrijpen we dat. Wij ontwikkelen de machine die úw bedrijf vooruithelpt!

Multistrooiers

Ons specialisme: de multistrooier voor de fruitteelt. Direct ons aanbod multistooiers bekijken? klik dan hier:

Vloeistoftanks

Bent u op zoek naar een gepersonaliseerde vloeistoftank om uw boomgaard te injecteren met bijvoorbeeld drijfmest of water? Wij bouwen vloeistoftanks op maat, speciaal voor gebruik in de fruitteelt en boomkwekerij. Met de injecteur kunt u de betreffende vloeistof direct inbrengen in de bodem. De afmeting, inhoud en specificaties van de tank zijn volledig aan te passen aan uw persoonlijke wensen.

Sporenwalsen/sporenvullers

Wij ontwikkelen sporenwalsen en sporenvullers voor gebruik in de fruitteelt, bloembollenteelt en boomkwekerij. De sporenwals wordt gebruikt voor het vlakken van de paden en is eenvoudig te vullen met water. U kunt kiezen uit diverse breedtematen, gewichten en aanvullende opties. Met de sporenvuller kunt u sporen vullen met zand of puin. Deze machine beschikt over mechanische rotoren en is eveneens leverbaar met diverse opties.

Spatbordmodules

Spatbordmodules worden speciaal ontwikkeld om aangekoppelde machines achter een tractor schoon te houden. De module wordt aan uw tractor bevestigd en houdt het opspattende modder tegen, zodat het zo min mogelijk in aanraking komt met de aangekoppelde machine achter uw tractor. Het resultaat? Schone machines met een langere levensduur!

Maatwerk

Naast onze standaard producten maken wij ook veel speciale machines. Benieuwd? klik hieronder voor meer informatie.

Kunstmeststrooiers

In ons assortiment hebben wij ook kunstmeststrooiers voor de fruitteelt. Benieuwd? klik hieronder voor meer informatie.

Benieuwd naar de rest van onze machines? Ontdek hier ons aanbod!