Verder winkelen

Landbouw machines

Degelijke kwaliteit.

Bent u loonwerker, akkerbouwer of veeteler? Dan wilt u ongetwijfeld maar één ding: een eindproduct van de allerbeste kwaliteit. Het liefst geproduceerd op een zo efficiënt mogelijke manier, zodat er onderaan de streep zoveel mogelijk overblijft. Betrouwbare machines van degelijke kwaliteit zijn hierbij onmisbaar. Bij Geertech begrijpen we dat. Wij ontwikkelen de machine die úw bedrijf vooruithelpt!

Waar we in 1994 mee begonnen, doen we nog steeds. Het bouwen van landbouwmachines voor diverse bedrijven uit de buurt, maar nu is ons netwerk ook uitgebreid tot de rest van Nederland. We hebben ons daarnaast gespecialiseerd in de fruitteelt en boomkwekerij machines, en die gaan zelfs de hele wereld over met ons dealernetwerk. Toch blijven we uw vertrouwde partner en ontwikkelen wij graag samen met u uw gewenste machine op maat. Bel ons gerust, of stuur ons een mailtje.

Wilt u weten wat wij precies maken op het gebied van landbouwmachines? kijk hier dan voor een indruk van onze gemaakte machines:

Klik hier voor ons aanbod landbouwmachines

8 berichten