Verder winkelen

Repareren

Of het nu gaat om het vervangen van een onderdeel of het uitvoeren van een complexe reparatie: bij Geertech pakken we élke klus met plezier op. Door onze jarenlange ervaring kennen we de machines van binnen en buiten en weten we precies waar de techniek om vraagt. Hoe complex uw vraag ook is: wij stropen graag onze mouwen op en zorgen ervoor dat uw machine straks weer optimaal werkt!

Wij repareren met:

  • Een deskundige blik
  • Oog voor detail
  • Vakbekwame mensen


Hydrauliekservice

Is het hydraulieksysteem van uw machine aan reparatie of vervanging toe? Wij helpen u graag. Wij hebben diverse koppelingen op voorraad en kunnen de slangen voor deze systemen zelf maken zodat we u goed én snel weer op weg kunnen helpen.

Service op locatie

Met onze volledig ingerichte servicebus komen we bij u op locatie om de reparatie uit te voeren. Dat is makkelijk, snel én effectief!

service op locatie

Naast onze servicebus hebben we ook een vrachtwagen waarmee we ons eigen vervoer kunnen regelen, zo kunnen we flexibeler zijn in onze diensten!

truck service

Machine laten repareren?

Uw machine laten repareren door een ervaren machinespecialist? Kies dan voor Geertech. Neem contact op via onderstaande knop. Wij helpen u graag!